HOTEL CIUCAS

TUSNAD

Camere 

Perfecte pentru citybreak, calatorii de afaceri si agrement

Apartamente

Calatorii de agrement sau business, pentru grupuri sau familii

Piscina

Perfecta pentru distractie si relaxare, apa la temperatura opitma

Cel mai bun restaurant din Tusnad

Hotelul Ciucas situat în centrul statiunii Baile Tusnad într-un cadru natural este una din cele mai moderne unitati de cazare de 3 stele din statiune, dispune de 228 locuri de cazare, structurate în 97 camere duble, 13 apartamente si 4 partamente de lux, dotate la standardele europene de 3 stele, toate mobilate si echipate conform standardelor internationale si beneficiind de conditii excelente.

Camerele duble sunt prevazute cu baie proprie cu cada sau dus, cu TV, minibar, frigider, aer conditionat, uscator de par, telefon si balcon, accesul facându-se pe baza de cartela magnetica.
Apartamentele dispun de dormitor si living, având aceleasi dotari ca si camerele duble dar fiind mult mai spatioase si impresionând prin eleganta si lux.

Acceptam tickete de vacanta !

Spa – Hotelul pune la dispoztie o piscina semi-olimpica dotata cu jacuzzi, un bazin pentru copii cu adâncimea de 0, 5 metri si un bazin de hidrokinetoterapie. Deasemenea în incinta hotelului se afla si baza de tratament, dotata cu o sala de gimnastica (pentru fitness), sauna, masaj, jacuzzi, bai galvanice, electroterapie, salina, bai carbo-gazoase, împachetari, aplicatii cu parafina, masti faciale si un cabinet medical de specialitate.

Complexul de conferinte, prin cele 5 sali cu o capacitate totala de 300 persoane, asigura toate conditiile organizarii evenimentelor de acest gen, în timpul pauzelor, participantii se pot odihni si schimba impresii în cadrul lobby-ului aflat în incinta complexului de conferinte.

Imagini Hotel

Parerea clientilor

5/5
Multumim hotel Ciucas, pentru o minivacanta de neuitat.Totul a fost la superlativ - ospitalitate, curatenie, piscina, meniul bogat, iar micul dejun f.f.f diversificat. Vom reveni cat de curand!
Nelu Falutoiu
Client
5/5
Abia ne-am intors din sejurul petrecut la Hotelul Ciucas - Baile Tusnad si vrem pe acesta cale sa multumim intregului personal de acolo pentru conditiile deosebite {primire , cazare , masa , tratament etc.}, pentru amabilitatea si ospitalitatea de care au dat dovada. Conditiile de cazare sunt excelente , o curatenie impecabila peste tot , mancarea deosebit de buna si tratamentul facut cu mult profesionalism.Peisajul este incantator , apele minerale deosebite si aerul curat. Recomant tuturor un sejur la Hotel Ciucas si cu siguranta nu vor regreta. Va multumim !
Mariana Todean
Client
5/5
Cea mai frumoasa statiune ! Foarte frumos hotelul aerul sanatate curata nu te ai mai satura de plimbari .
Verginica Bileru
Client
5/5
Vom reveni cu drag!! Oameni primitori, locuri minunate!!! Ne vedem curand!!!
Luminita Alexandru
Client
5/5
O locatie de exceptie !Personal amabil !Relaxare pe masura ! Imi este dor de aerul cu miros de brad,de plimbarile prin imprejurimiImi este dor de totul. Ani multi am fost in Tusnad ,dar am stat numai la H Ciucas. Imi amintesc de diminetile cand beam.cafeaua pe balcon admirand Stanca Soimilor Chiar daca am fost in trecere am oprit cu prietenii sa bem o cafea pe terasa hotelului
Elena Dobrota
Client